Themadagen
Naast de avondenreeksen organiseert IkSamen ook themadagen. Tijdens deze dagen is er de kans om dieper in te gaan op onderwerpen die ons aan het hart gaan.
Denk hierbij aan de natuurlijke verzorging van baby´s en kleine kinderen, de symboliek van geboorteverhalen en hoe je als vader of moeder voor jezelf blijft zorgen in de drukke tijd van een vol gezinsleven.
Op 14 oktober 2017 organiseert IkSamen de themadag verdiepend ouderschap. Meer informatie over deze themadag volgt binnenkort.
Houd de website en onze facebookpagina in de gaten en meld je aan.
Je bent van harte welkom!
IkSamen Opent haar Deuren
IkSamen viert feest, Wees welkom!

Nog een paar dagen, dan openen we onze deuren voor jullie allemaal!

Verdieping
IkSamen is open, zonder voorbedacht programma. Wel hebben we onze rugzak vol: als er animo voor is, geven we een workshop geboorteverhalen, innerlijke scholing of euritmische oefeningen ter ondersteuning van je scholingsweg. Ook kun je in persoonlijk gesprek gaan. Het is open: zo is er ruimte om te luisteren naar dat wat er gevraagd wordt. Waar heb jij behoefte aan?

Ondernemerskring om 14.00 uur
Iets helemaal vanuit jezelf beginnen, hoe klein ook, maakt nieuwe krachten in je wakker.

Wat wil jij in de wereld zetten? Wat zou je heel graag willen beginnen? Door samen te komen in onze ondernemerskring krijg je kans en tijd om dit te delen. Het zou mooi zijn als we zowel beginnende als ervaren ondernemers in onze kring krijgen, zodat we met verschillende ervaringen elkaar kunnen helpen. Zo ontstaat een netwerk van Amersfoortse ondernemers, een vangnet waarin steun, warmte en verdieping samenkomen.
Ook als je nog zoekende bent, of ruimte wilt geven aan een idee of verlangen, ben je welkom. Wie weet wat deze kring je brengt!
We zullen om 14.00 uur bij elkaar komen in deze kring.

Wollen verkoop
Ons UpCycleProject rond wollen dekens en truien: wollen boxkleden, aankleedkussenonderleggers en anderen wolletjes zal weer verkocht worden. Zoek je nog iets moois voor je kleintjes, of als cadeau voor een zwangere zus, vriendin of buurvrouw? Of heb je zelf wollen kleertjes die je graag wilt verkopen? Neem ze mee en richt ter plekke je kraampje in! De opbrengst is gewoon voor jezelf. Wel vragen we je dan om iets lekkers mee te brengen, wat we met elkaar kunnen delen.

Kinderen en gezin
Op PantaRhei is een fijn speelplein, een prachtig speelveld én een avontuurlijk bos: genoeg ruimte om met de kinderen te kunnen spelen! Terwijl je kinderen buiten spelen kom jij binnen, waar de tijd even stilstaat en de koffie dampt. Om daarna opgeladen mee te stromen in de rest van deze zaterdag en de vakantie die daarop volgt: Hoe wil jij deze vakantie vormgeven? Wil je alles loslaten en zien wat er komt, of kies je bewust voor vroeg opstaan en dauwtrappen in een herfstig bos? Wat ga jij aan en laat je los?

Even binnenlopen voor een kom soep, koffie of thee met iets lekkers: je bent meer dan welkom!

Tot zaterdag!

Debora, Annika en Cathelijne


De themadagen en avondenreeksen worden georganiseerd in Kindercentrum Panta Rhei in Amersfoort.

Panta Rhei is goed te bereiken met de auto vanaf de A1 en de A28 en ook het station Amersfoort is in de buurt.

Adres:
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort
Inspiratie
Een onprettig gesprek!

‘Wat voor de plant de zon is, is voor de mens het vertrouwen dat in hem wordt gesteld’.

Wanneer je een onprettig gesprek hebt gehad, met wie dan ook en het zit je dwars… bereid zo’n gesprek dan eens na.  Je blijft vaak met een onbestemd gevoel zitten, onrust, ontevredenheid.

Lees meer
14 oktober 2017
IkSamen Opent:
feestelijke open dag
Binnenkort bij IkSamen
Kijk voor meer data in onze agenda